Директорът на ОУ „Граф Игнатиев“ отличи Божидар Лазаров с грамота за доблестна постъпка, гражданска отговорност и честност, учителите на първите класове изпратиха благодарствено писмо до родителите му

Първокласник бе обявен за вестител на доброто, след като намери и върна голяма сума пари. Божидар Лазаров от ОУ „Граф Игнатиев“ се натъкнал на парите в училищния двор, нито за миг не се поколебал какво да направи, а ги взел и предал в деловодството.

“За мен е огромна чест и привилегия да наградя Божидар за неговата благородна постъпка. Благодаря от името на всички учители на родителите му, които са го възпитали и научили да бъде отговорен, да споделя и да помага на съучениците си. Горда съм, че в нашето училище учат такива прекрасни деца!”, каза директорът Даниела Петкова, която връчи грамота и книга на Божидар. Вместо да я занесе у дома, той казал, че я подарява на класа, за да може всички заедно да я четат.

Момчето бе наградено и със значка от Община “Марица” за достойно поведение.

Благодарствено писмо до родителите на Боби изпрати екипът учители на първи клас. „Радваме се, че сме учители на вашия син и се гордеем с него“, написа класната му Софка Бонова.