Лятна занималня отваря врати за деца от 5 до 14 години

Георги Сариев е управител на Частна eзикова гимназия “Стоян Сариев” – Пловдив. Завършва средното си образование в Irwing College Leichester UK. През 2001 г. се дипломира в Американски университет Хюрон – Лондон в сътрудничество с колеж Марлборо Вермонт. От 2003 г. е управител на Частна езикова гимназия “Стоян Сариев”, която тази година закръгля четвърт век, и Частно основно училище “Бъдеще” – то навършва 15 години.

 

– Г-н Сариев, извънредната ситуация около пандемията, свързана с коронавируса, както и дистанционното приключване на учебната година, ще отложат тържествата в юбилейната за вас година. Това не пречи да направите равносметка обаче.

–  За упоритите няма непреодолими пътища – това е девизът на екипа на ЧЕГ „Стоян Сариев“. В ежедневната работа опитваме да съчетаваме опита от миналото с изискванията на настоящето и технологиите на бъдещето. Това го потвърждават многобройните  успехи на учениците през годините. Гимназията е иновативно училище с традиции и визия за бъдещето вече 25 години. От скромно начало към големи успехи пък е мотото на  ЧОУ „Бъдеще“, където вече 15 десетилетия залагаме на високо качество на образованието и изграждаме общочовешки ценности, за да създадем едни истински лидери. В ЧОУ „Бъдеще“ от I  до VII клас се обучават  ученици със засилено изучаване на английски език. Подготовката е с целодневна организация – обучителен процес, следобедна занималня, организиран отдих, спорт и интелектуални занимания, пълноценно хранене, застраховка и медицинско обслужване. Приоритетите и усилията на екипа винаги са били всеки ученик да има отлични езикови умения – качествено овладяване на най-малко два чужди езика, знания и умения в областта на съвременните информационни технологии, подготовка на учениците за успешен старт в живота и продължаване на обучението във висши учебни заведения. Залагаме на учители с богат професионален опит и отлична квалификация, които се стремят да развият творческите заложби и индивидуалните способности на учениците. Малкият брой на децата в паралелка дават възможност за индивидуална работа с всяко от тях. Ученето без стрес е най-ползотворно и възпитава любов към знанието, затова училището се опитва да създава домашна атмосфера и сигурна среда. Разполагаме с чудесна база с открити и закрити тенис-кортове, зала за тенис на маса, мултифункционална спортна зала.

– Вече 5 години сте и утвърден Кеймбридж център за изпити.

– Бъди лидер и покори света е мотото на утвърдения център за изпити към Кеймбридж университет. Осигуряваме професионални консултации и подкрепяща среда за всеки ученик като бъдещ студент.

В навечерието на приемната кампания обявихте изключително атрактивни предложения за ученици с отличен успех.

– Социалната и гражданската позиция на нас, семейство Сариеви, като собственици на тези успешни училища и център, ни задължава да отбележим  подобаващо годишнините. Обявяваме прием на ученици с отличен успех напълно безплатно за  учебната 2020/2021 година – за първи, пети и осми клас – по едно момиче и едно момче. Общо шестима ученици. С желаещите да бъдат приети в първи клас ще се проведе събеседване. Кандидатите за прием в пети и осми клас полагат онлайн тест по български език и литература и по математика. Учениците, постигнали най-висок резултат на тестовете ще бъдат приети за безплатно обучение.

– Какви са срокове за кандидатстване?

– 30 юни.

– Това лято в училищната база ще има и лятна занималня.   

– Занималнята е отворена за деца и ученици от  5 до 14-годишна възраст. Заниманията ще се провеждат от 8.30 до 16.00 часа от понеделник до петък в сградата на училището. Децата ще бъдат в малки групи до 10, за които ще се грижат професионалисти от екипа на училището.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.