Лятна занималня отваря врати за деца от 5 до 14 години

Георги Сариев е управител на Частна eзикова гимназия “Стоян Сариев” – Пловдив. Завършва средното си образование в Irwing College Leichester UK. През 2001 г. се дипломира в Американски университет Хюрон – Лондон в сътрудничество с колеж Марлборо Вермонт. От 2003 г. е управител на Частна езикова гимназия “Стоян Сариев”, която тази година закръгля четвърт век, и Частно основно училище “Бъдеще” – то навършва 15 години.

 

– Г-н Сариев, извънредната ситуация около пандемията, свързана с коронавируса, както и дистанционното приключване на учебната година, ще отложат тържествата в юбилейната за вас година. Това не пречи да направите равносметка обаче.

–  За упоритите няма непреодолими пътища – това е девизът на екипа на ЧЕГ „Стоян Сариев“. В ежедневната работа опитваме да съчетаваме опита от миналото с изискванията на настоящето и технологиите на бъдещето. Това го потвърждават многобройните  успехи на учениците през годините. Гимназията е иновативно училище с традиции и визия за бъдещето вече 25 години. От скромно начало към големи успехи пък е мотото на  ЧОУ „Бъдеще“, където вече 15 десетилетия залагаме на високо качество на образованието и изграждаме общочовешки ценности, за да създадем едни истински лидери. В ЧОУ „Бъдеще“ от I  до VII клас се обучават  ученици със засилено изучаване на английски език. Подготовката е с целодневна организация – обучителен процес, следобедна занималня, организиран отдих, спорт и интелектуални занимания, пълноценно хранене, застраховка и медицинско обслужване. Приоритетите и усилията на екипа винаги са били всеки ученик да има отлични езикови умения – качествено овладяване на най-малко два чужди езика, знания и умения в областта на съвременните информационни технологии, подготовка на учениците за успешен старт в живота и продължаване на обучението във висши учебни заведения. Залагаме на учители с богат професионален опит и отлична квалификация, които се стремят да развият творческите заложби и индивидуалните способности на учениците. Малкият брой на децата в паралелка дават възможност за индивидуална работа с всяко от тях. Ученето без стрес е най-ползотворно и възпитава любов към знанието, затова училището се опитва да създава домашна атмосфера и сигурна среда. Разполагаме с чудесна база с открити и закрити тенис-кортове, зала за тенис на маса, мултифункционална спортна зала.

– Вече 5 години сте и утвърден Кеймбридж център за изпити.

– Бъди лидер и покори света е мотото на утвърдения център за изпити към Кеймбридж университет. Осигуряваме професионални консултации и подкрепяща среда за всеки ученик като бъдещ студент.

В навечерието на приемната кампания обявихте изключително атрактивни предложения за ученици с отличен успех.

– Социалната и гражданската позиция на нас, семейство Сариеви, като собственици на тези успешни училища и център, ни задължава да отбележим  подобаващо годишнините. Обявяваме прием на ученици с отличен успех напълно безплатно за  учебната 2020/2021 година – за първи, пети и осми клас – по едно момиче и едно момче. Общо шестима ученици. С желаещите да бъдат приети в първи клас ще се проведе събеседване. Кандидатите за прием в пети и осми клас полагат онлайн тест по български език и литература и по математика. Учениците, постигнали най-висок резултат на тестовете ще бъдат приети за безплатно обучение.

– Какви са срокове за кандидатстване?

– 30 юни.

– Това лято в училищната база ще има и лятна занималня.   

– Занималнята е отворена за деца и ученици от  5 до 14-годишна възраст. Заниманията ще се провеждат от 8.30 до 16.00 часа от понеделник до петък в сградата на училището. Децата ще бъдат в малки групи до 10, за които ще се грижат професионалисти от екипа на училището.

1 КОМЕНТАР

  1. Грозен като баща си! Дано да не си алчен като него!

Коментарите са затворени.