С пропуски за „Ромео и Жулиета” изненада най-запалените почитатели на Мелпомена фестивалният екип на „Сцена на кръстопът”

Опашките пред касата на Драматичния театър се оформи в първия ден от продажбата на билети на „Сцена на кръстопът“. Фестивалният екип подготви изненада за най-запалените почитатели на театралното изкуство, закупили билети за няколко заглавия от програмата – пропуски за откриващото представление „Ромео и Жулиета“ на балет „Арабеск“.

За поредна година Пловдив доказва, че е театрален град и още в първите часове от отварянето на касите, хитовите заглавия почти изцяло се разпродават. Тази година огромният интерес е към двата спектакъла на Народния театър  – „Лисичета“ и „Три високи жени“.

„Куфарчето“ в Мол Пловдив и касата на Драматичния театър работят и пред уикенда за любителите на театралното изкуство.

Тазгодишното издание на „Сцена на кръстопът“ ще предложи на публиката селекция от най-добрите театрални представления на националната ни сцена. Форумът ще бъде открит тържествено на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър с „Ромео и Жулиета“.

До 24 септември, когато фестивалът ще бъде закрит с една специална вечер за юбилея на основателя на „Сцена“-та проф. Стефан Данаилов, публиката ще види спектакли на Народния театър, Театър Българска армия, Сатиричния театър, театър „Азарян“, Малък градски театър „Зад канала“, Младежкия театър, Театър „София“, Театър 199, Хасковския, Плевенския и Бургаския театри. Чуждестранните гостите в афиша са от Националния академичен драматичен театър „М. Занковецка“ от Украйна.

Продължава и електронната продажба на билети през платформата на Пловдивския драматичен театър на адрес:  https://tickets.dtp.bg/Account/Login.aspx?ReturnUrl=%2f .