С нетрадиционна покана да присъства на абитуриентския им бал учениците от 12 г клас от Професионалната гимназия по битова техника изненадаха на стадион „Христо Ботев“ своя класен ръководител инж. Васил Давчев.

Момчетата използваха полувремето на мача между домакините от Колежа и съперника им от СФК „Етър Велико Търново“, за да реализират идеята си. Дикторът на стадиона прочете пред всички поканата на зрелостниците, таблото на стадиона светна със същия надпис, а за да бъде изненадата пълна – зрелостниците опънаха и транспарант. На него нямаше опция за отказ. Вместо това инж. Давчев трябваше да избере между два варианта – „да“ и „естествено“.

„Изобщо не очаквах такава изненада. Обърнах се и видях транспаранта. Дадоха ми спрей да отбележа своя отговор и естествено, че приех“, обясни класният ръководител. По думите му, когато абитуриентите го поканили да отидат на мача, му казали, че искат като за последно целият клас да направи нещо заедно – да бъдат всички на стадиона, за да подкрепят любимия си отбор „Ботев“. Инж. Давчев се съгласил без да подозира каква изненада му готвят.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.