Известният здравен мениджър д-р Невен Енчев покани на работа зрелостниците Даниела, Кръстю и Илиян

Елегантни маркови тоалети и обувки за бала получиха трима абитуриенти от Комплекса за социални услуги за деца и семейства към община Пловдив. Благотворителният жест е на известния здравен мениджър, който е президент на Ортодоксалният орден на Хоспиталиерите – д-р Невен Енчев. След връчването на подаръците, той предложил работа на Даниела Кюркчиева, Кръстю Андонов и на Илиян Дончев в луксозния си ресторант на Alchemist Residence.

На Кръстьо това предложение се сторило като сбъдната мечта, защото от години мечтаел да стане готвач. Момчето живее в приемно семейства в с. Куртово Конаре, а за него се грижи Кина Илиева-Петрова. Тя е приемен родител от 2000 година и вече е отгледала 4 деца. Кръстьо учи в СУ „Отец Паисий“ в Стамболийски и вече е приет в Университета по хранителни технологии, след като е изкарал отлична оценка на предварителните изпити.

Даниела завършва „Козметика” в Професионалната гимназия по облекло „Ана Май“. Работи като сервитьорка, но иска да учи психология в Пловдивския университет и се готви за матура по философия.

Илиян ще се дипломира в Професионалната гимназия по битова техника и ще се пробва  във факултета по автоматика и електроника в Техническия университет.

Тримата зрелостници ще присъстват и на традиционната среща при президента Румен Радев.

 

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.