С приказен спектакъл отбеляза своята 45-годишнина детска градина „Здравец”

В пътешествие до Земята на вълшебното цвете здравец, където всичко е омагьосано от злия маг Алабалисимус, се впуснаха момчетата и момичетата от детска градина „Здравец”. Още при първото изпитание, което срещнаха по пътя си, те разбраха, че е нужно да имаш смело сърце, да обичаш много приятелите си и да им вярваш, за да се справиш със злите сили и да продължиш нататък.

С вълшебен спектакъл, в който бяха въвлечени гостите и родителите, детската градина отбеляза своята 45-годишнина. Малките артисти се вживяха в ролите си и пресъздадоха в красиви танци природните стихии, цветята и животните. Постепенно освобождаваха гъбките и цветята, после пеперудите, светулките и пчелите, и накрая огъня, вятъра и водата – трите стихии, които навред разказват за смелите подвизи и таланта на пловдивските деца.

Регионалният координатор на Синдиката на българските учители Петранка Калоферова поздрави талантливите малчугани и екипа за празника и подари икона на светите братя Кирил и Методий на директора Стоян Даскалов. Даскалов е сред директорите талисмани, който вече 20 години е отдаден на професията детски учител. Завършил предучилищна педагогика и здравен мениджмънт, натрупал опит като педагог, вече повече от десетилетие стои начело на детското заведение.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.