Кандидатите трябва да са между 15 и 29 години, срокът за подаване на предложения е 31 юли

Младежки център Пловдив стартира втори етап от конкурса за младежки инициативи, чието начало бе дадено миналата година. Темата на конкурса за настоящия етап е „Летни събития на открито“. Целта е стимулиране на младежите от Пловдив и региона да реализират събития и инициативи с обществена и социална значимост. До края на юли в образователната градинка на центъра се провеждат събитията на предишните победители от първи етап, които включват занимателни и обучителни уикенди за младежи. Те са свързани с различни теми, към които младите хора имат интереси – спорт, здравословен и екологичен начин на живот, младежко включване, доброволчество, изкуство и творчество.

Важно условие за конкурса е инициативите да бъдат реализирани до края на лятото, като те могат да бъдат фестивали, творчески работилници, изложби, музикални и спортни събития, както и всякакви други активности на открито. Могат да кандидатстват физически лица от 15 до 29 г. от Пловдив и региона, неформални групи младежи, ученически съвети, творци, младежки клубове. Срокът за подаване на документи е 31 юли 2021 г. на: youth.centre.plovdiv@gmail.com . Повече информация за конкурса, начина и документите за кандидатстване може да намерите тук:

http://youthcentre.plovdiv.bg/bg/about#.YNxg8OgzZPa<http://youthcentre.plovdiv.bg/bg/about?fbclid=IwAR0T5HYZ1YdyboolQWTqpWMGK46Az9YdwBR8GQ2rApGDA_YLMg7wxuwUowg>

Одобрените предложения ще бъдат финансирани по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.