Инициативна група на учители и родители организират утре от 18 часа пред кметството на „Южен“ дарителска акция за петокласничката

„Тази година Коледата на ОУ „Яне Сандански“ е посветена на Иви. Това написа в профила си във фейсбук директорът на училището Маргарита Бозова.

Петокласничката Ивайла Иванова се нуждае от спешна животоспасяваща операция. Близките й трябва да съберат сумата от 70 хиляди евро за интервенцията.

Инициативна група от учители и родители организират утре – 14. декември, от 18 часа пред кметството на „Южен“ дарителска акция в помощ на семейството на детето. В училището е поставена кутия за дарения, има страница във фейсбук – базар в полза на Иви.

Открита е дарителска сметка на името на Ивайла Недялкова Иванова към

Обединена Българска Банка

Банкова сметка в Евро: BG31UBBS80021460405510

BIC KODE: UBBS BGSF

От месец юли тази година Ивайла се бори с коварна болест. Няколко дни след поставяне на диагнозата е направена спешна операция в отделението по неврохирургия към болница Токуда в София. След операцията започва интензивно лечение, което се състои в едновременно провеждане на химио и лъчетерапия. Последвалите изследвания показват, че от лечението има резултат, но това не е достатъчно. Необходимо е да се направи втора операция в чужбина.

От клиниката в Хановер, Германия уверяват семейството на Иви, че могат да я извършат успешно. За целта е необходима сумата от 70 000 евро, с която то не разполага.

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени.