яне

Коледен базар за набиране на средства за реконструкция на училищния стол и създаване и обзавеждане на мултифункционален център е каузата, около която се обединяват децата и родителите на ОУ “Яне Сандански”. Учениците ще изработват картични, коледни играчки и всякакви празничи сувенири, които ще изложат на пъстро декорирани щандове в дните на базара – 21 и 22 декември. Семействата също са изявили желание да подкрепят инициативата на училищното ръководство и ще се включат с обредни хлябове и домашно приготвени коледни сладкиши.

“Столът е в лошо състояние. Помещението е отдадено под наем и функционира като бюфет, а децата се хранят на кетъринг. Желанието е до лятото, когато изтича договорът с фирмата, да съберем средства, за да го реконструираме и да изградим в съседство мултифункционален център. В него ще има кътове за четене и езикова подготовка, за извънкласни дейности, за допълнителна подготовка. Помещенията вече не достигат и трябва да използваме всяка възможност за овладяване на пространството за нуждите на учебния процес”, обясни директорът Маргарита Бозова.

3 КОМЕНТАРА

  1. Поздравления! Както винаги иновативни!Това е директор, това е решение – всички да участват, за да се цени, да се пази и това съзнание, което се пробужда в децата да съградим!

  2. Децата ли трябва да ви събират пари за стола? Безсрамници крадливи! Има толкова по-достойни и хуманни каузи!

  3. Да децата ще събират пари бахти логиката в училището стайте са супер гадни и грозни в кенефите има хлебарки и плъхове или през лятото в стайте 40 градуса а само директорката има климатик и то защо защото всеки един ученик даде по 20 лв за охрана и по 20 лв за шибаната униформа тези пари трябва да утидат в домове за деца сираци а не за тъпото даскало

Коментарите са затворени.