Подгласниците от националния конкурс са от ДГ „Детелина“ и също ще получат система за подобряване качеството на въздуха

Цветен колаж на децата от 3 б група „Веселячета” на ДГ „Буратино” спечели първо място на конкурс на официалния вносител на климатици и климатична техника Daikin за България. Тяхната екипна рисунка, направена с подкрепата на педагозите и родителите,  получи голямата награда – пречиствател за въздух, който ще бъде монтиран в помещението на групата. Мощната филтърна система отстранява потенциално опасни агенти от въздуха и подобрява комфорта на дишане на страдащите от астма и алергии.

Участие в националния конкурс взеха хиляди малки творци на възраст  3- 7 години от цялата страна. Децата от ДГ „Буратино” изразиха в общ проект своята представа за един по-добър и  чист свят.

„Благодаря на учителите и родителите за подкрепата в тази тежка епидемична обстановка. В групата имаме деца с алергии, затова инсталирането на подобна пречиствателна система е изключително важно“, коментира директорът Кристина Йончева.

Отново от Пловдив са и подгласниците в конкурса, които също получават пречиствателна система за въздух – децата от група „Усмивка” на ДГ „Детелина”.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.