Концерт на Ъпсурт, Криско, Гери-Никол и македонски звезди в зала “Колодрума” навръх Деня на Съединението

3 (23)

Кметът Иван Тотев ще бъде един от символичните кръстници на 150 бебета в Пловдив. Масовото кръщене ще се проведе на 22 октомври в един централните храмове в града под тепетата, съобщиха инициаторите на кампанията – продуцентите и тв водещи Иван и Андрей.

Кампанията „Направи го за България” под патронажа на патриарх Неофит и Българската православна църква цели да въведе в светото кръщение няколко хиляди деца в цялата страна. Сред популярните българи, които застават зад инициативата на Движение Национална кауза за повишаване на раждаемостта, са Хилда Казасян, Владо Николов, Мария Гроздева, Део, Поли Генова, Марияна Векилска, Миа Сантова, Теди Кацарова.

Иван Христов и Андрей Арнаудов организират българо-македонски концерт от турнето„One Love”, който ще се състои в Деня на Съединението – 6 септември, в зала „Колодрума”. В безплатния спектакъл ще участват Ъпсурт, Криско, Гери-Никол и македонските звезди Слаткаристика, Тони Зен и DJ Гоце.

В деня на концерта залата ще бъде с капацитет 5000 места (без секторите зад сцената) и зрители ще бъдат допускани до запълването му. Затова е необходимо желаещите за концерта да бъдат на място в 18.45 часа, когато залата ще бъде отворена.

Всички предварително закупени билети, които са били в продажба преди да се вземе решение концертът да бъде безплатен, ще важат за осигуряването на гарантиран достъп. Парите за билети от 15 лв. и 19,99 лв. ще бъдат възстановявани на входа от организаторите на турнето срещу представяне на касовата бележка, прилежаща към него. VIP билетите важат при досегашните условия и остават в продажба. Закупилите места за VIP зоната ще получат напитки и подаръци. Лица под 18 години ще бъдат допускани само с придружител и подписана Декларация за съгласие. Придружителят трябва да представи декларацията на входа на събитието. Бланката можете да намерите на:

http://onelovetour.net/wp-content/files/Declaration%20U18s.pdf.

Андрей Арнаудов и Иван Христов изказаха специални благодарности към Община Пловдив и кмета Иван Тотев за подкрепата, заради която са взели решение в Деня на Съединението, в сърцето на България, концертът да бъде безплатен.