Работодатели от девет държави участват в изложението за български медицински персонал в „Тримонциум“

 19231.w470

Работодатели от Великобритания, Ирландия, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Швеция, Норвегия или Дания ще оферират работа на изложението „Кариери в бяло“, което ще се проведе утре от 10 до 16 часа в хотел „Тримонциум“.

17-то издание на форума за работа за българския медицински персонал ще даде възможност за среща с агенции за набиране на персонал, представители на болници и клиники от цяла Европа. Търсят се лекари, медицински сестри, стоматолози, физиотерапевти, студенти последна година по медицина, фармацевти, акушерки и научни работници.  Участието е безплатно и участниците трябва да носят само своята автобиография.

“Болниците и частните клиники ще дадат детайлна информация и подробности за предлаганите от тях работни места.  Работодателите искат да се срещнат с добре подготвени кандидати, мотивирани да израстнат професионално”, казва Корина Поп, мениджър продажби на „Кариери в бяло Интернешънъл“.

Акцент на изложението е анонсирането на нова концепция –  онлайн медицински конференции. Те са насочени към общопрактикуващи лекари, които търсят възможност за работа в Обединеното кралство. Всеки има достъп до конференцията безплатно от всяка точка на света с възможността да узнае подробности за процеса по набиране на персонал, заплатите и предимствата да работиш като общопрактикуващ лекар във Великобритания.

Този сезон изложенията ще има също  в Гърция, Румъния, Португалия, Унгария и Хърватия.