Участието в „Изкуството да говорим пред хора” е безплатно, обучението ще се провежда всяка събота в продължение на три месеца

Курс за развиване на презентационни умения ще се провежда в Младежкия център на Гребната база всяка събота в продължение на три месеца. Той е отворен за младежи на възраст между 16 и 23 години, които имат желание да се научат да говорят уверено и убедително. Обученията са безплатни, като началото ще бъде дадено на 19 януари в 15 часа. Курсът е с предварително записване: https://bit.ly/2EZ0lQi

Участниците ще се научат как да превъзмогнат сценичната треска, да развият собствен стил на презентиране, как да влияят чрез думите и движенията на тялото си, как да изпитват максимално удоволствие от присъствието си на сцена и да заинтересуват публиката от началото до края на представянето си.

По време на курса лекторите ще запознаят обучаемите с най-съвременните техники за публично говорене и сценично поведение, ще анализират и коментират заедво световни речи и презентации, останали в историята, ще четат и обсъждат книги за публично говорене.

Програмата предвижда някои гостуващи лектори –  професионални обучители, мотиватори и актьори, които ще разкрият тайните на сценичното поведение.

Водещи на курса са Георги Стоянов и Димитър Тодев, запалени на тема предприемачество, споделяне на идеи, ораторско майсторство. Те са сред основателите на LEA – най-добър учебен стартъп на България за 2016г по данни на JA Bulgaria. Преминали са през обученията на топ специалисти, сред които Richard Berkley – работил за BBC и преподаващ презентационни умения на компании в Европа, TJ Walker – основател на Media Training Worldwide, работил с президенти и носители на Нобелови награди от цял свят, доц. Даниела Илиева  – международно признат трейнър, работила с компании в България и Европа.

Всички, завършили успешно курса, ще получат сертификат на български и английски език