„Доброто продължава“, обещаха децата от „Дъга“ на благотворителния концерт в подкрепа на лечението на момиченцето

16 000 лева е събраната до момента сума за лечението на 3-годишната Лилия Козарева, която е с диагноза „Ретинопатия на недоносеното“. Инициативата за набиране на средства е на децата, учителите и родителите от ДГ „Дъга“, кито реализираха кампания под мотото „Светлина за Лилия”. „Доброто продължава“, обещаха талантливите момчета и момичета от „Дъга“ на благотворителния си концерт снощи в „Гранд хотел Пловдив“ за спасение на зрението момиченцето. Лилия е дъщеря на дългогодишния учител от детската градина Марина Козарева.

„Когато човек отвори сърцето си за доброто, озаряват го надеждата, обичта, свързаността с другите хора“, обърна се към присъстващите директорът Дима Симеонова. В продължение на минути бе четен дългият списък на добротворците, подкрепили инициативата, след което в продължение на един час сцената владяха децата.

Кметът на район „Северен” Ральо Ралев и цялата администрация също застанаха зад инициативата на децата. Името Лилия, редом с думите добро, надежда, бъдеще, прозвучаха и от обръщението на майката Марина Козарева. Тя благодари на всички за подкрепата, която вдъхва надежда на цялото й семейство. Наесен Лилия трябва да постъпи в първа група на „Дъга“, където се връща на работа и Марина.

Кампанията ще продължи до края на май, а дарителската сметка е: IBAN: BG58 UNCR 7000 1523 1718 87.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.