Индивидуалният подход към всяко дете, който позволява да се открият и разкрият заложбите му, паралелките с по-малък брой ученици карат все повече родители да обръщат поглед към частното образование.

Или поне това са факторите, които откроява директорът на Частно средно училище “Дружба” – д-р Илия Емилов, който отчита повишен интерес от страна на семействата, особено в начален етап.

„ЧСУ “Дружба”, като училище с 20-годишна история, е доказало, че е гарант за качество Това, което ни отличава, е възпитанието на ценности, което няма как да не повлияе върху качеството на обучението. Отразява се и на резултатите, които постигат нашите ученици, както и на житейската им реализация. Нашата мисия е да формираме знаещи и можещи, щастливи и креативни млади хора, които с увереност да продължат напред своето развитие след завършване на средното си образовние“, казва директорът и посочва предимствата:

            Иновативно училище, което използва методи на обучение, улесняващи максимално учебния процес

            По-малки класове с възможност за индивидуален подход

            Висококвалифицирани преподаватели

            Безопасна учебна среда. Училище без никаква агресия

            Добре устроена материална база: просторни класни стаи и кабинети, STEM кабинети,

физкултурен салон, конферентна зала, медицински кабинет, библиотека, училищен бюфет, столова с храна, приготвена на място, двор с кътове за игра, игрище за футбол, баскетбол и волейбол, зелени площи

            Многобройни извънкласни дейности, съобразени с интересите на всеки желаещ да участва в допълнителни занимания

            Международни партньорства с училища и организации от Англия, Румъния, Словакия, Чешка Република и участия по „Еразъм+“ във Финландия и други страни.

            Ефективна и постоянна комуникация с родителите

            Едносменен дневен режим с начало на учебните занятия в 8.45 часа

            Осигурен транспорт от дома и обратно с 2 училищни микробуса

            Занималня за желаещите

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.