SONY DSC

Кандидатстудентският тест по математика на 29 юни ще се проведе на място, няма отлив на фирми за летните стажове, каза директорът на пловдивския филиал проф. д-р Въльо Николов

Изпитите за летния семестър на студентите от пловдивския филиал на Техническия университет, които стартират на 8 юни, ще бъдат в присъствена и отдалечена форма, каза директорът проф. д-р Въльо Николов. След последната изпитна сесията на четвъртокурсниците и годишната поправителна сесия ще се подготвят и проведат присъствено защитите на дипломни работи и държавните изпити.

Паралелно с тях ще се провежда кандидатстването, класирането и записването за следващата учебна година Плановете са кандидатстудентският изпит по математика на 29 юни е да се проведе на място.

Очакванията са традиционните летни практики и стажове да се проведат по план. Въпреки кризата, на този етап няма отлив на фирми, които да не желаят да приемат студенти. Ще се проведат и стажовете по националната програма  „Студентски практики“, чиято втора фаза вече стартира. Програмата позволява фирмите да заявят колко студенти и от какви специалности биха могли да приемат на лятна практика.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.