Ръководителят Румяна Иванова стана вокален педагог на националния конкурс „Музикален импулс“

Пловдивското музикално дарование Ивана Муцкова спечели Гран При на националния конкурс „Музикален импулс“, който се провежда за втора поредна година в Бургас. Журито единодушно присъди отличието на 17-годишната талантлива изпълнителка от „Арт войс център“, която също така бе удостоена и със специалната награда за изпълнение на българска песен.  Решаващата дума за гласовите данни на участниците в надпреварата имаха популярният поп изпълнител и педагог Етиен Леви, вокалният педагог от „Гласът на Великобритания“ Уилям Лестър, Атанас Стоянов от БГ радио и Мая Райкова- продуцент на Българското национално радио.

 За Ивана, която е 10-класничка в НУМТИ „Добрин Петков“, Уилям Лестър сподели, че е удивен от таланта й и твърдо вярва в нейното бъдеще на голям артист. Победителката получи статуетка за Гран При от изпълнителния директор на фондация “Димитър Бербатов” – Димитрина Ходжева. Вокалният педагог на Ивана – Румяна Иванова,  беше обявена за Вокален педагог на конкурса и получи голямата награда на Ротари клуб Бургас.

В конкурса взеха участие над 120 изпълнители, представители на 32 школи в страната от 23 града. Надпреварата завърши с тържествен концерт, озаглавен “Бъдещите големи звезди на България”, в който участваха Лидия Ганева /Арт Войс Център/ , Крисия. В конкурса с първи места и адмирации от журито са също Ивайла Терзиева, Аглея Канева и Тодор Борисов.

На 11 август, събота, талантливите възпитаници на „Арт Войс Център“, ще се качат на сцена „Ядрото“ в „Капана“ . Изявата на откритата сцена е с вход свободен.