Владимир Темелков присъства на мултидисциплинарен урок в СУ „Пейо Яворов“

Иновативен интердисциплинарен урок по изобразително изкуство, английски език и информационни технологии представиха учениците от 10, 11 и 12 клас на СУ „Пейо Яворов“. Той се проведе в рамките на националната програма „Иновации в действие“ на МОН, чиято цел е споделяне на опит между училища в страната.

Гост на събитието беше зам.-кметът по образование, бизнес развитие и европейски политики Владимир Темелков, който се включи в образователна игра на английски език, създадена от учениците.

В рамките на часа на гимназистите бе поставена задача да създадат дигитално списание с помощта на приложения. Учителите дадоха разяснения как трябва да изглежда едно издание, за да е привлекателно за читателя, както и насоки за работа. Всеки получи индивидуална задача – от оформяне на съдържанието, до създаване на интерактивна игра и кръстословица.

Темелков използва посещението си в училището, за да инспектира, заедно с директора на Пламен Стоилов, напредъка на ремонтните дейности по проекта за модернизация на образователната среда, чийто старт беше даден преди два месеца.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.