Официалният сайт на конкурса пусна клипове на талантите от квартета, фаворит на Х Фактор

4-magic

Официалният сайт на конкурса „Евровизия” пусна специален материал за пловдивските певици от групата 4 Magic по повод участието им в музикалното риалити Х Фактор. Автор на материала е Йън Фоуел, който припомня, че някои от талантливите момичета са участвали в надпреварата за Детската Евровизия.

Елеонора изпя „Нека сме различни” през 2016 г. по време на националната селекция за конкурса. Тя изпълни и песента на Анастейша „Not That Kind”. Валентина Никова и Никол Канева също са участвали в надпреварата за Детската Евровизия през 2016 и 2015 година.

Поместени са клипове с изпълненията на Елеонора и останалите момичета от групата – Валентина Никова, Никол Канева и Елия Тодорова. На финала Йън Фоуел пожелава успех на певиците от 4 Magic, които в момента са сред фаворитите на жури и публика.

Елеонора е 8-класничка в ЕГ „Пловдив”, а Валентина и Елия са за първа година в ЕГ „Иван Вазов”. Най-голяма е Никол, която е в 9 клас на Националната търговска гимназия. Момичетата се явиха на Х Фактор като готова група. В продължение на две години те се готвели за участие във формата именно като квартет. Те са носители на множество отличия от национални и международни конкурси, а техен вокален педагог е Румяна Иванова от “Арт войс център”. Руми е преподавател и на талантливата Лидия Ганева от Арменското училище, която представи България на Детската Евровизия с песента “Вълшебен ден” и се класира девета в столицата на Малта.