Инж. Мариана Спасова благодари на екипа си и на възпитаниците, които градят имиджа на гимназията

Директорът на Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия “Арх. Камен Петков” инж. Мариана Спасова каза „довиждане“ след 33 години работа в училището.

„Благодаря на съдбата си, че съм свързана с ПГАСГ от 1994 г. като  зам.-директор, а от 2008 г. и като директор. Благодаря  на екипа  си – страхотни  колеги и превъзходни  приятели, с които градихме имиджа на гимназията и тя днес  е сред  водещите в страната“, казва в емоционалното си обръщение инж. Спасова. Тя успя да реализира и последния мащабен проект – реконструкция на сградата по ОП “Региони в растеж”.

Тя отправя благодарност към учениците, които винаги са в крак с времето, затова бивши възпитаници на ПГАСГ са не само водещи архитекти, инженери, но и утвърдени лекари, юристи, преподаватели, научили  най-важните си житейски уроци  в любимото училище.

„Знам, че съм част от историята  на ПГАСГ, но вярвам  в бъдещето. Затварям вратата на  директорския си кабинет, но сърцето  ми си  остава  отворено за Вас, приятели!“, казва Спасова и си пожелава здраве и радост в новата роля на баба.