Димитър Иванов се просълзил когато е чел шестте наградени есета , написани от даровитите деца на община „Марица“

Със стихотворението „Аз съм българче“, издекламирано от третокласничката Гергана Рангелова от СУ „Васил Левски“ в  Маноле. бе открита тържествената сесия по повод 30 години от създаването на община „Марица“ .

„От името на всички директори на училища и детски градини, искам да благодаря, че образованието и културата винаги са били приоритет №1 за ръководството на община „Марица“. Благодаря ви, че се грижите да създавате съвременна среда, в която ние да възпитаваме децата – нашето бъдеще, каза в приветствието си  директорът на ОУ „Граф Игнатиев“ в  Граф Игнатиево Даниела Петкова.

Признателност за успешните проекти в областта на образованието, реализирани от управлението на общината  отправи и директорът на СУ „Васил Левски“ в  Маноле Пенка Запрянова.

„Благодаря на ръководството на общината затова, което прави за образованието. Благодаря на кмета г-н  Димитър Иванов за енергичността и съпричастността, с които постоянно доказва, че основна задача е обучението и възпитанието на децата“, отбеляза Запрянова.

Димитър Иванов призна, че се е просълзил, когато е чел шестте наградени есета на тема „Моето населено място – част от общия дом на Европа“, написани от даровитите деца на община „Марица“.

Победител в конкурса стана шестокласничката Радина Минкова от Граф Игнатиево, която прочете творбата си и бе аплодирана от залата.

Зам. – ректорът на Аграрния университет и бивш общински съветник в Общински съвет „Марица“ Светла Янчева връчи на  Димитър Иванов почетния знак на Аграрния университет.

„Общината може да се гордее с постигнатото, с 4-те си икономически зони, със силно развитото  си зеленчукопроизводство. В лицето на Аграрния университет имате надежден партньор и поддръжник на всички инициативи“, посочи Янчева.

 

 

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.