Видеото на “Together (Вечерай, Радо)” е снимано на Античния театър, в Стария град, Капана и край Гребния канал

Само две седмици след премиерата на дебютния им сингъл “Together (Вечерай, Радо)”, победителките в петия сезон на музикалното риалити „X фактор” постигнаха първия си голям успех след края на формата. Проектът, продуциран от “Вирджиния Рекърдс”, оглави не само официалната еърплей класация за българска музика, но и общия чарт на най-излъчваните песни в радио и телевизионен ефир. Към момента lyric видеото и официалният клип на парчето са с близо един милион гледания в YouTube. “Together (Вечерай, Радо)” е и най-търсената песен в платформата Shazam в България.

Видеото е заснето със съдействието на община Пловдив на емблематични места в родния град на момичетата. В клипа те се се разхождат на Античния театър, в Стария град и квартал Капана, на Небет тепе и край Гребния канал.

“Together (Вечерай, Радо)” е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти, Monoir, с когото “Вирджиния Рекърдс“ си сътрудничи.  През 2016 г. румънецът оглави класациите в България и редица европейски държави с хита “The Violin Song”, в който също е вплетена българска фолклорна песен.

На 17 март хитът на 4Magic ще прозмучи пред многохилядна публика в зала “Арена Армеец“ по време на спектакъла “Нощта на звездите“. В програмата на седмото издание на Нощта ще има 5 рекорда на Гинес, 6 приза от Монте Карло, 20 екстремни каскади, комик от Бродуей, живо торпедо, човек паяк, смъртоносен арбалет и много други изненади.

Припомняме, че Валентина, Елеонора, Никол и Елиа са ученички в три от елитните пловдивски гимназии – Английска, Руска и Търговска, но съумяват да се справят отлично, както с музиката, така и с уроците.