Екипът СУ „Любен Каравелов“ призовава учениците и родителите да подкрепят кампанията на УМБАЛ „Св. Георги“ за набиране на средства за строеж

Дарение за нова детска клиника вместо цвете на първия учебен ден. Това е призивът, който отправя екипът на СУ “Любен Каравелов” към учениците и родителите. На 16 септември в двора на училището ще бъде поставена кутия за дарения, където всеки желаещ може да остави сумата, решил да задели за букет. Тържеството ще се проведе в двора на ремонтираната сграда на ул. „Бранислав Велешки“, въпреки че учебният процес ще започне в новата сграда. Проблеми в строително-монтажните работи отложиха преместването с няколко месеца, така че учениците ще започнат обучение в стария корпус, който тепърва предстои да бъде ремонтиран по „Региони в растеж“.

Така училището се присъединява към обявената е  дарителска кампания за набиране на средства за строителство на нов педиатричен и онко-хематологичен комплекс на територията на База 2 на УМБАЛ “Свети Георги“, за Клиника по педиатрия, Клиника по онкология и Клиника по хематология.

Освен в кутията, средства могат да се дарят чрез SMS на номер 17 777 с текст DMS KLINIKA. За абонати Telenor, A1 и VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги-  1,20 лв. с ДДС.

Ето и сметката, на която да се събират дарения:

BG39 UNCR 7000 1523 3682 66.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.