Ученици от 10 училища проверяват знанията си по двата предмета на организираното от Ротаракт клуб Пловдив-Пълдин събитие

За пета поредна година Ротаракт клуб Пловдив-Пълдин и Медицинския университет ще проверят знанията на учениците от пловдивските гимназии, които са избрали да продължат образованието си в сферата на биологията, химията и медицината. Medical Quiz Show ще се проведе на 20 април от 10 часа в Аудиторния комплекс на МУ.

Всяка година събитието се радва на голям интерес, особено от страна на кандидат-медици. Тази година участие са заявили отбори от 10 пловдивски гимназии, съставени от ученици от 11 и 12 клас. Според регламента всяко училище може да участва с един или два отбора, съставени от по петима души, единият от които капитан. Подборът на участниците се извършва от училището и не е задължително те да бъдат от един и същи клас.

Отговорите на участниците ще се оценяват от жури от представители на университета. Организаторите са осигурили грамоти и тематични награди за отборите на първите 3 места.

1 КОМЕНТАР

  1. Успех на всички участници. И особено на тези, които по-нататък решат да бъдат лекари и др. медицински лица. Да вървят напред с честност, хуманност и талант.

    http://musictones.net

Коментарите са затворени.