DSCF5564

Гигантска торта ще бъде разрязана за Деня на детето на площада пред общината на 31 май. На празненството ще присъства и кметът Иван Тотев.

Началото на двудневните веселия  по случай 1 юни започва в неделя в 10 часа с инициативата „Вълшебно лято“. За публиката ще има музикални и танцови изяви на малки големи звезди, игри с награди и благотворителна томбола с подаръци.

Веселията ще започнат на 31.05.2015 год. в 10:00 часа на площада с инициативата „Вълшебно лято“ с Катра ФМ. До 12:30 часа присъстващите ще имат възможност да наблюдават музикални и танцови изяви на млади звезди, вълнуващи игри с много награди, благотворителна томбола с подаръци.

Артателиета, модерни прически, фотокът, томбола с награди и безброй изненади очакват децата, които посетят инициативите в празничните дни.

Инициативата „Заедно в страната на талантите“ дава телевизионна арт сцена за дарованията на Пловдив. Много подаръци и сладолед за всички очакват публиката, която ще може да се снима във фотокът с приказен декор.

На 1 юни забавленията за малчуганите започват от 10 часа с прически за деца. Около сцената пред общината ще бъдат разположени шатри, където ще се изработват безплатно модерни прически с органик продукти.  В 11 часа започва „Парад на приказните герои“. Шествието ще стартира от Римския стадион и ще се придвижи до площад „Ст. Стамболов“, къде децата ще бъдат изненадани с много игри и постановки на сцената.

Петият детски фестивал „Талантино“ ще забавлява малки и големи от 16 до 18 часа на площада. За всички малчугани организаторите са подготвили детски музикални и танцови изяви на сцена, спортни демонстрации, игри, лакомства, балони и надуваем замък.

Празничната програма ще приключи със състезание за най-голям балон от дъвка.