Първомайски зрелостници си направиха фотосесия в покрайнините на града и на входа на СУ „Проф. Асен Златаров“ за изненада на класната Светлана Найдева

Независимо, че се върнаха в реалните класни стаи преди малко повече от две седмици, зрелостници решиха да изненадат класната си с покана за бала. Макар на този етап съвсем да не е ясно кога ще паднат мерките и дали абитуриентските купони ще бъдат разрешени преди края на юни, както миналата година, 12-класници от първомайското СУ „Проф. Асен Златаров“ решиха да повдигнат градуса на настроението и се организираха за фотосесия. Освен да си направят снимки за албума, те вдигнаха плакат с въпрос към преподавателя по английски език Светлана Найдева: „Уважаема госпожо, ще дойдете ли с нас на бала?“. 12-класниците избраха покрайнините на града, където да направят част от снимките, а за останалите се подредиха пред входа на училището.

Тъй като паралелката с чуждоезиково обучение е единствена за випуска, учениците продължават и тази седмица обучението си присъствено.

Найдева е сред любимците на учениците, която прилага иновативни подходи в овладяването на чуждия език. В нейните часове телефоните и таблетите не са забранени, защото учениците получават конкретни задачи от различни сфери на науката, за да трупат лексика и разширяват познанията си. Точно преди две години тя даде старт на предизвикателството да се пробягат 101 километра.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.