IMG_5376

С прочитане на проекта за всеучилищен химн „Върви, народе възродени” от оригинално издание на списание „Мисъл” от 1892-ра година започна официалното награждаване на директорите и учителите от район “Западен” днес. В навечерието на Деня на българската просвета и култура кметът Димитър Колев връчи почетни грамоти и книги.

С решение на Общинския съвет с Почетен знак на Пловдив бе наградена ЦДГ „Мир” по случай своя 50-годишен юбилей. Отличието бе получено от директора Йорданка Начева. С почетна значка бе удостоена Людмила Тошева – директор на ЦДГ „Светла”.

IMG_5378

 

„Благодаря на моите колеги, на директорите на останалите детски градини, на Веселина Балджиева, като началник на образованието в района, и лично на Димитър Колев, защото наградата е за район „Западен”, заяви при получаването на отличието Тошева. С почетна значка бяха удостоени още Елена Христозова от ЦДГ „Росица” и Боряна Генева от ОМГ „Академик Кирил Попов”. Грамоти и книги получиха преподаватели от детските градини и училищата в района, както и читалищни дейци.