Jordan Belfort (1)

 

Джордан Белфърт, по-известен у нас като истинския Вълк от Уолстрийт, пристига на 7 април в България, за да популяризира системата си за убеждаване и продажби. В обръщението си към потенциалните участници в семинара му у нас, той ги призовава да напишат собствената си история на успеха, а той ще обясни що е то предприемчивост и как се печелят пари.

Специално за студенти са предвидени 100 билета от категория Silver с отстъпка от 50%, които могат да бъдат закупени чрез представяне на студентска книжка.

Софийското събитие е част от световното турне на Белфърт, с което той дава съвети за успех в убеждаването и продажбите. Преди България Джордан ще посети Лондон, Сидни и Мелбърн. Според него  някои от най-важните правила за постигането на успех са синхрон между участниците в разговора на съзнателно и подсъзнателно ниво, спечелване на събеседника в първите 4 секунди от разговора, контролиране на емоциите и настроенията, създаване на стратегия и управляване на система от вярвания и изключване на тези, които ни демотивират.