Помощник-директорът по учебната дейност, председател на комисията по образование в общинския съвет и дългогодишен експерт в РУО оглавява училището до конкурс след смъртта на Мариана Димитрова

9e17d0d71709bd655b3484d4aecb826d

Помощник-директорът но учебната дейност на ЕГ „Иван Вазов” Вихра Ерамян поема ръководството на училището. В събота стотици се простиха с легендарния директор Мариана Димитрова, която четвърт век бе начело на гимназията, но загуби няколкогодишната битка с тежко заболяване.

Вихра Ерамян заема мястото на покойната Мариана Димитрова до провеждането на конкурс. Тя е председател на комисията по образование в Общинския съвет. Има опит в просветната система и като старши експерт в Регионалното управление по образованието. Точно преди 8 години бе анулиран конкурсът за началник на тогавашния Регионален инспекторат, който тя спечели. Това бе причина Ерамян да подаде оставка. Малко след това стана дясна ръка на Мариана Димитрова в Руската гимназия.

1 КОМЕНТАР

  1. Радвам се за добрия избор.Вихра, сега си Ти!Пожелавам успех !Вие сте най-добрите.!”България цяла сега нази гледа, този връх висок е тя ще ни съзре…”

Коментарите са затворени.