Родители от ДГ „Мирослава” дефилираха като Крал и Кралица, призоваха децата да бъдат добри и да се обичат

С дефиле на приказните герои отбелязаха днешния 14 февруари малчуганите от детска градина „Мирослава”. Бонбонени феи, Спайдърмен и Батман, Пипи Дългото чорапче, Хари Потър, Елза и Мики Маус се включиха в карнавала на приятелството, на който главни роли имаха и родителите.

В украсения с червени балони във формата на сърца салон, малките възпитаници от всички групи дефилираха с много настроение дефилираха в карнавални костюми, за да покажат костюмите си и отправят послания за приятелство към всички деца по света.

Началото на празника дадоха Кралят и Кралицата, в чиито роли влезе семейство на на дете от първа група, а в свитата им се включиха още ентусиазирани родители, които изпълниха танц и отправиха послание към децата да са приятели, да се подкрепят, да приемат различните, да бъдат добри и да се обичат.

С много смях и настроение децата представиха героите, в чиито костюми се бяха преобразили, и споделиха какво е за тях приятелството. Това е богатство, което трябва да ценим и съхраним, макар и различни, можем да бъдем щастливи заедно, отправиха послание бъдещите първокласници.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.