Всеки уикенд от 3 февруари до 18 март Лъки Дом на киното ще прожектира най-добрите филми за малчугани

Най-добрите детски филми от последните години ще могат да гледат безплатно пловдивските малчугани в Лъки Дом на киното. Всеки уикенд от 3 февруари от 18 март там ги очакват вълшебни киноприключения на 2D и 3D. В първия ден от станалия вече традиционен детски филмов фестивал ще бъдат прожектирани“Рок Дог“ 3D, „Фантастичното пътешествие на Оз“ 3D,  „Крадци на ядки“ и „Норм – полярният мечок“. В прорамата на 4 февруари са включени „My little pony“, „Дийп“ 3D,  „Маша и мечока: най-смешни епизоди“ и „Овцата Шон“. Във всеки от фестивалните днис са предвидени по 4 прожекции. Малчуганите ще могат да видят още „Героите на джунглата“, „Малкият вампир“, „Кумба“, „Снежната кралица“, „Кралството на жабоците“, „Ой, къде изчезна Ной“.

Прожекциите са със свободен вход за децата до 12 години, а за възрастни той е 4 лева.Безплатните билети могат да бъдат получени само за прожекции в рамките на същия ден от касата на киното.

Новото от тази година е предварителното закупуване на билети за програмата на фестивала само на BOXOFFICE.BG. Цевата при онлайн продажба е 1 лев за деца и 5 за възрастни.

За 3D прожекциите е необходимо използването на 3D очила, които могат да бъдат закупени от касата на киното на цена 1 лев.