Учителите сами изрисували училищните коридори с приказни герои за новата учебна година

Баскетболисти от „Академик“ показаха класа на днешния спортен празник в СУ „Симон Боливар“, на който бяха специални гости. Състезателите си спечелиха аплодисментите на децата с точни попадения и умела игра.

Не по-малко атрактивна бе и тренировката по зумба, в която се включиха десетки момичета и момчета. Тя бе водена от инструкторите от спортно студио „Камато“, които показаха основни стъпки и обясниха на учениците, че това е чудесен начин да се раздвижат и да изгорят излишните калории. Добрата загрявка е от съществено значение и предпазва от контузии, предупредиха треньорите.

В рамките на спортния празник се проведоха щафетни игри между класовете, а за доброто настроение на участниците се погрижиха мажоретките от „Мажоретна звезда“. На финала състезателите получиха награди от директора Анна Йорданова.

В изрисувани от своите учители коридори влязоха в началото на новата учебна година учениците. Преди старта преподавателите сами освежили боята на училищната ограда, пейките в двора на училището и изрисували фоайетата на първия и втория етаж с приказни герои.

Училището вече разполага с модерни интерактивни дисплеи, които заменят белите дъски.