УХТ отлага предварителната сесия за април, втората ще се проведе през юни

 

Предвид извънредната ситуация в страната във връзка с разпространението на коронавируса, Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство организира за своите кандидат-студенти онлайн консултации.  Водещи специалисти ще съветват и ще отговарят на въпроси от 13 до 16 април .  Консултациите ще се провеждат след предварително записване до 9 април на тел: 0885 218750.

Още в първия ден след въвеждането на мерките, АМТИИ стартира онлайн лекции за своите студенти, а сега предлага на зрелостниците безплатни консултации в мрежата, които ще заменят традиционните, провеждани всяка пролетна ваканция в академията.

Очаквано, Университетът по хранителни технологии отлага първата предварителна кандидатстудентска сесия, насрочена за 11 април. Решението е взето във връзка с видоизменената заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и мерките за ограничаване разпространението на COVID-19, съобщи зам.-ректорът по учебна дейност и академичен състав доц. Христо Спасов. Той посочи, че в зависимост от развитието на епидемична обстановка и указанията на институциите ще бъдат взети и оповестени решения по отношение на предварителните и основните кандидатстудентски изпити. Според одобрения график втората предварителна сесия се предвижда на 6 юни, а редовната – на 2 юли.

Кандидат-студентите могат да подават документи за участие в изпитите и класирането по специалности онлайн чрез интернет страницата на университета.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.