Академия „Никола Тесла“ отваря врати и в Пловдив.

„Школите ни в София, Пловдив и Варна събират под един покрив най-добрите учители с най-добрите ученици. Работим допълнително и онлайн в Discord с деца от цяла България и българчета от цял свят. За нас е привилегия и удоволствие да преоткриваме света заедно с нашите възпитаници, да отговаряме и на най-трудните им въпроси, да им помагаме да превръщат идеите си в реалност. Расте прекрасно поколение – будни, умни, разсъдливи деца. Ние сме тук, за да им предложим предизвикателства, достойни за техния интелект и възможности“, казва д-р Валентина Иванова – съосновател на Академията.

Един от опитните преподаватели с изключителни познания, който ще надгражда знанията по математика, е доц. д-р Люба Попова от Пловдивския университет. Тя ще води заниманията по математика за 7-ми клас в Академията.

Заниманията се провеждат в неделя от 8:00 ч. до 10:00 ч. или от 10:30 ч. до 12:30 ч. в групи до шест ученика. Всеки ученик има и допълнително занимание – един астрономически час в делничен ден от седмицата. Индивидуалните занятия се провеждат по график, съгласуван с родителите.

Приемът в групите е ограничен – само за ученици с необходимата мотивация и отношение към математика, уточняват от Академията.

Диагностични тестове и индивидуални консултации с доц. Попова и екипа на Академия “Никола Тесла” ще се проведат на 12-ти и 26-ти септември от 10:00 до 13:00 часа.

Необходимо е предварителна регистрация: https://ant.bg/?page_id=2656

Точният адрес на Академия “Никола Тесла” е бул. “6-ти септември” 144а –
LEVEL Center, ет 3 (срещу пл. “Съединение”)

Целта на курсовете по български и математика е изграждане на знания и умения, които ще са полезни цял живот.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.